Africhting

Bijou, merrie 2006 Painted Black x Flemmingh x Cocktail

De Heidehoogte is een allround paardencentrum waar tevens paarden klaargemaakt worden voor sport, keuring en testen. Zo is in 2009 de merrie Bijou (Painted Black x Flemmingh x Cocktail) door Hellen klaargemaakt voor de EPTM merrie test in Sleen en de Stamboekopname in Houten. Beide zijn met succes afgesloten. Bijou behaalde voor haar Merrietest 79,5 punten en is ster verklaard op de stamboekopname in Houten. In 2010 wordt Bijou door Hellen voorgebracht voor het Keurschap. Daarnaast wordt Bijou in 2010 uitgebracht in de sport. Op dit moment wordt ze getraind op M niveau onder begeleiding van Marjo Korporaal, zij coacht Hellen en Lobke in de verdere opleiding van Bijou. Naast de sport zullen uit Bijou embryo’s gewonnen worden voor nafok van deze bijzondere merrie. Bijou is eigendom van St.George Sporthorses. 

Africhten van paarden: 

Wat u wilt weten over het africhten van paarden

Mede door onze jarenlange ervaring in de paardenwereld zijn wij in staat om uw paard voor u af te richten, volgens uw wensen. Tijdens de africhting houden we u met regelmaat op de hoogte en kunt u ook komen kijken.

Onder de africhting verstaan wij dat wij uw paard zadelmak maken en/of te beleren voor de kar.

Op ons trainingsveld hebben wij o.a. een waterpartij, marathonhindernissen en een drafbaan tot onze beschikking. Ook hebben we een trainingsmolen, om de paarden in beweging te houden of af te stappen. Kortom, er is geen enkele belemmering om voor u te doen wat u voor ogen staat met uw paard.

 

 

 

 

 


©deheidehoogte.nl